IMG_9201.jpg
 

EEN UNIEKE LOCATIE.

In het statige gebouw waar voorheen La Riva was gevestigd, opende op 22 november 2018 MOZAIC de deuren.

MOZAIC vond haar naam in de indrukwekkende terrazzovloer die de hele gelijkvloerse verdieping van het gebouw siert en zal plaats bieden voor jouw huwelijk, corporate event of privéfeest.

Nu, bijna 20 jaar later, werd de locatie in een nieuw jasje gestoken. De op maat gemaakte marmeren toog en het fluwelen interieur zijn de meest opvallende getuigen, maar ook de muziekinstallatie kreeg een volledige make-over.

De plenaire zaal beschikt over een stijlvol ingerichte loungeruimte, waar de gasten kunnen genieten van een lekker glaasje. De tafels met gouden toetsen die je kan terugvinden op de bovenverdieping vallen dan weer in de smaak voor een klassevol diner.

Zo biedt deze vernieuwde locatie plaats voor verschillende events: van een klassieke receptie, een smaakvol diner tot een spetterend dansfeest!

IMG_2482.jpg
 

PRAKTISCH.

Een prachtige locatie is een goed begin, maar daar houdt het niet op!

Wat dacht u van een warme ontvangst, een heerlijke keuken, een prachtige aankleding en de meest vlotte organisatie? Jawel, bij MOZAIC wordt uw privéfeest tot in de puntjes geregeld En dat met oog voor detail!

CATERING.

MOZAIC werkt samen met de gerenommeerde cateraar Silverspoon, die uw event organiseert met de grootste toewijding!

Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest.

 
 
 
IMG_2192.jpg
 

CONTACT.

MOZAIC
Londenstraat 52
2000 Antwerpen

info@mozaic.be
+32 3 326 52 12
#MOZAICANTWERP

NAAM *
NAAM